با توجه به تعدد شرکت های تولیدی ایزوگام در سطح کشور و همچنین تنوع محصولات و نام های تجاری ایزوگام، لازم است تا مصرف کنندگان این محصول، که جهت جلوگیری از نفوذ رطوبت به داخل ساختمان، تاسیسات و … استفاده می شود و مدت زمان زیادی از آن ها محافظت می نماید، دقت لازم را جهت انتخاب بهینه اعمال نمایند.از چند روش بسیار ساده جهت تشخیص ایزوگام مرغوب از نا مرغوب می توان بهره برد که به آنها اشاره می گردد :
– ایزوگام نامرغوب بوی نا مطبوعی از مازوت ( گازوئیل صنعتی) را از خود ساتع می نماید که این بو به خاطر استفاده مواد غیر پلیمری و یا پودرهای معدنی به جای پلیمر و یا قیر مرغوب است.
– روش بعد در تشخیص ایزوگام مرغوب این است که دست خود را بر روی قسمتی از ایزوگام که لایه های خارجی آن را پوشش نداده کشیده و در صورتی که مواد سیاهرنگ ایزوگام به دست منتقل نشود مشخص می شود که در این نوع ایزوگام از مواد پلیمری و قیر مرغوب استفاده شده و کیفیت ایزوگام خوب است.

روش سوم تمایز ایزوگام مرغوب و ایزوگام نامرغوب تست دمایی ایزوگام است، به این صورت که تکه ای برش داده شده از ایزوگام را در فریزر یخچال به مدت حداقل دو ساعت نگهداری نمایید، پس از آن ایزوگام را برداشته و آن را تا زاویه ۱۲۰ درجه خم نمایید، در صورتی که در ایزوگام خم شده شکستگی ایجاد شود مشخص می گردد که از کیفیت مطلوبی برخوردار نیست.

یکشنبه ۱۰ فروردین ۹۳
9 بازدید
بدون نظر